Finansiering og forsikring - vi hjelper deg med begge deler!

Vi tilbyr både forsikring og finansiering for våre kunder. Det gjør kjøpsprosessen enkel og sikrer deg gode betingelser.

Ta kontakt for et utforpliktende tilbud

Vår samarbeidspartner på finansiering er Santander Consumer Bank som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering. De tilbyr produkter tilpasset dine behov og et forutsigbart kundeforhold.

Vi kan hjelpe deg med billån:

  • Løpetid inntil 10 år
  • Både nye og eldre biler

Vi tilbyr lån til nye og brukte biler, uansett type. Du kan søke om finansiering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Vi hjelper deg med søknaden og sikrer en trygg prosess. Med billån fra Santander gir vi deg også en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Renten du får på et vanlig billån avhenger av hvor mye egenkapital du selv har, og en kredittvurdering. Vi tilbyr flere gode alternativer tilpasset ditt behov – sammen finner vi den beste løsningen for deg.

Santander SAFE Låneforsikring

Med forsikring på lånet ditt får du større økonomisk trygghet. Santander tilbyr SAFE Låneforsikring som dekker hele terminbeløpet på lånet ditt, dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller sykemeldt. Det gir deg en bekymring mindre i en slik situasjon – og det gir trygghet å vite at du kan beholde kjøretøyet dersom du skulle komme i økonomiske vanskeligheter. Vi anbefaler forsikring på alle lån.

Forsikringen dekker deg ved:

  • 100% sykemelding i mer enn 30 dager
  • 100% arbeidsledighet eller permittering i mer enn 30 dager
  • Tap av liv

Forsikringsvilkår: For fullstendige forsikringsvilkår og informasjon om lov om forskningsformidling, besøk www.santander.no

Hva koster Santander SAFE?
Forsikringspremien kalkuleres månedlig 8.8 % av det månedlige terminbeløpet tilknyttet kredittavtalen.

Samarbeidspartnere

Santander
Statens vegvesen
AS Norsk Bilgaranti
Bruktbilgruppen